Herman Morssink schildert alles

Herman Morssink (Amsterdam 1953) werkte als grafisch ontwerper en art director en heeft zich sinds 2000 toegelegd op schilderen. Daarbij werkt hij voornamelijk met olieverf op doek en heeft hij een figuratieve stijl ontwikkeld die zich kenmerkt door sprekende, heldere kleuren. Met een gevarieerde stijl, van zeer realistisch en gedetailleerd tot los en trefzeker, weten zijn werken keer op keer een sterke impact te realiseren.
Herman wordt getypeerd als een van de meest gevarieerde schilders van Nederland. Schildert alles wat zijn interesse heeft, maar met een sterke voorkeur voor portretten waarin het karakter en de ziel van geportretteerde sterk tot uitdrukking komt. Herman exposeert doorlopend in binnen- en buitenland.

Een unieke initiatief van Herman zijn de zogenaamde ‘kunstpakketten voor bedrijven’. Hiermee biedt hij bedrijven de mogelijkheid kunstwerken te bestellen die een directe relatie hebben met het bedrijf. Zo kunnen de werken betrekking hebben op uw product of dienst, de branche waarin u werkt, uw bedrijfsfilosofie of de mensen in of rond uw organisatie. Daarbij kunt u de werken ook voor andere doeleinden gebruiken. Dus niet alleen als decoratie in uw pand, maar ook voor jaarverslagen, presentaties, interactieve media, of als geschenk richting relaties of collega’s. Wilt u meer informatie? Facebook.com/Hermanschildert of mail: info@hermanschildert.nl